Creamie - voor als je niet zómaar een prinses bent

Het mooie kinderkledingmerk Creamie komt uit Denemarken, maar is gelukkig internationaal verkrijgbaar. Met 2 collecties per jaar zorgt Creamie er voor dat je te allen tijden er mooi, meisjesachtig en zeker wel vlot bij kunt lopen. De kleding is heel eigen, de Creamie stijl herken je meteen. Zachte, subtiele tinten, maar wel met pit. Niks truttig, maar juist stoer, meisjesachtig.

Creamie winter collectie - 2021

Creamie heeft ook weer voor komende winter 2021 subtiele kleuren, fijne stoffen en klassieke combinaties voor meisjes van 1 tot 14 jaar. Voor het kleine zusje van 1 tot 4 jaar is net een iets andere collectie gemaakt maar wel met gebruik van dezelfde stoffen zodat je nog duidelijk kan zien dat het zusjes zijn.

Kortom, minimaal de gehele basisschoolperiode kun je Creamie in de kast hebben hangen. De prints in deze winter collectie zijn weer heel meisjesachtig. En toch hebben de kledingstukken een stoer randje. Het is zeker niet flauw te noemen. Dit is voor meiden die weten wat mooi is en weten wat ze willen.

Creamie zomer collectie - 2021 (sneak preview)

De lente staat voor de deur en de kleuren worden lichter en speelser. De belangrijkste kleuren zijn lichtroze en oneindig blauw. Gemengd met verschillende donkere kleuren en een twist van felgeel en cacaobruin. De collectie valt op met lichte katoenen stoffen, gecombineerd met stippen, elastische ribstof en enkele coole denim-stijlen. Nieuwe silhouetten en prachtige bloemenprint met lurex, coole luipaard prints en Engelse broderie.

Wij zijn klaar voor het lenteseizoen. En jij?

Voor meer dan alleen speciale gelegenheden

De kinderkleding collectie is zo uitgebreid dat je er je complete garderobe van kunt inslaan. Zelfs aan trendy accessoires is gedacht.

Maar goed, we kopen kleren natuurlijk niet om maar één keer te dragen en vervolgens in de kast te hangen. De gave jurkjes kunnen ook prima op de snoezige leggings en met een vestje erop kun je zo de klas binnenstappen zonder ‘overdressed’ te zijn. Een verzorgde, stijlvolle ‘look’ en het zit nog heerlijk om mee te spelen ook. De stoffen zijn van zachte en flexibele stoffen gemaakt, zodat de kleding mooi valt, aansluit en genoeg bewegingsvrijheid biedt voor de jonge, ondernemende meiden. Met Creamie kunnen de meiden dus prima voor de dag komen, of het nu school is of een spetterend feest