Click & Change

Bescherming tegen de zon in alle omstandigheden

Veilige materialen

De zonnebril is gemaakt van ultraflexibel materiaal (TR90, TPA & TPE) dat bestand is tegen de harde behandeling van kinderen. Ze kunnen eraan trekken, kauwen of gooien zonder dat het breekt!

Urban

UV400, BlueBlock met ontspiegeld glas

Het Mokki Click & Change Urban montuur is uitgerust met BlueBlock-glazen voor bescherming tegen schadelijk blauw licht dat wordt uitgestraald in de dagelijkse omgeving die ons omringt.

Onderzoek toont aan dat kinderen onder de vijf jaar een groter risico lopen op schade aan het netvlies door blootstelling aan blauw licht in vergelijking met volwassenen. De lens van een kind absorbeert minder licht met een korte golflengte dan een volwassen lens, waardoor meer blauw licht het netvlies van een kind kan bereiken.

Outdoor

UV400, polycarbonaat gepolariseerd en antireflecterend gecoat glas.

Het Mokki Click & Change Outdoor montuur is uitgerust met gepolariseerde glazen voor de momenten met sterk reflecterende omgevingen zoals water, zand en sneeuwoppervlakken.

Nieuw onderzoek toont aan dat gepolariseerde lenzen alleen mogen worden gedragen door kinderen onder de vijf jaar voor comfort in een reflecterende omgeving. Overmatig gebruik kan zelfs schadelijk zijn voor het netvlies van het kind. Het is daarom zo belangrijk dat een kind afwisselt met het Urban montuur.

Bestel een Mokki Click & Change

ScreenSafe

Kinderen brengen steeds meer tijd door voor het scherm. Het blauwe licht dat van het scherm is schadelijk voor het netvlies. Dit resulteert in een verhoogde belasting voor het oog, waaronder symptomen zoals hoofdpijn, rode ogen en wazig zicht. Voor kinderen onder de vijf jaar kunnen de blauwe stralen ook toekomstige problemen veroorzaken.

Mokki ScreenSafe vermindert de doorlating van blauw licht met 99% en vermindert daardoor de belasting van het netvlies. De glazen zijn behandeld met een antireflecterende (AR) coating die lichtreflecties aan beide zijden van het glas voorkomt. Zo beschermen we de ogen van onze kinderen!